miércoles, 5 de noviembre de 2014

Decidit, cap a Filipines!

Ara que ja només queden uns dies per partir començam a publicar la nostra aventura.

Tot va començar com una possibilitat el passat mes de gener, cercant llocs per anar a estudiar anglès. Posades les possibilitats damunt la taula ens vam decidir per fer un canvi radical.

La decisió fou deixar Europa i anar a Àsia! Concretament a Filipines. I la pregunta.. A Filipines xerren anglès? El filipí (o tagalo), juntament amb l'anglès són els idiomes oficials. I és un lloc visitat normalment per coreans i xinesos (així com també japonesos) per estudiar anglès.



El següent pas va ser decidir a quina part de Filipines anàvem. Després de consultar amb diverses persones, ens van aconsellar que no anéssim pel nord, a l'illa de Luzón,  ni al sud, per l'illa de Mindanao. Així que vam començar a cercar escoles d'anglès evitant les zones que ens van dir.

Ens vam centrar sobretot en la part coneguda com a "Bisayas centrales", i després de cercar i recercar vam concloure que aniríem a l'illa de Cebú, i concretament  a una petita illa anomenada Mactan.

Per tenir una idea, Mactan  és més petita que el terme municipal de Ferreries.

Després vam xerrar del temps que hi havíem de fer. Quan de temps dedicàvem a estudiar, i si no dedicàvem tot el temps a estudiar, què fèiem després.

Vam decidir dividir el viatge en dues parts, la primera dedicada a l'estudi i que la realitzarem a Mactan, i la resta de temps dedicar-la a conèixer aquella part del món.

2 comentarios:

  1. Bueno seré es primer en escriure en es vostre super blog!!! Que tingueu molta sort i sobre tot disfruteu a tope d'akesta super aventura!! Que segurísim que ho fereu!!!. Desde sa Roqueta anirem seguint ses vostres aventures!!!saludos i avanti!!!

    ResponderEliminar
  2. Que xaleu molt i podeu estar segurs que cada dia mirare si heu posat cap entrada nova.
    Ja ens veurem si decidiu tornar.
    PD: No me obligueu venir, jejeje

    ResponderEliminar