viernes, 2 de enero de 2015

Vacances acabades

Ja duim dues setmanes rodant per Filipines. A l'escola, abans de partir, ja havíem demanat si feien vacances de Nadal i la resposta va ser que no, però que durant alguns dies no hi havia classe. Després de veure les dates, vam veure que només feien classe 3 dies de 10. Així que vam avisar que nosaltres sí en agafaríem les dues setmanes de vacances per rodar i conèixer més llocs de Filipines.

Us narrarem les nostres experiències, no per dies, sinó pels llocs visitats. Però primer, un breu resum de la darrera setmana de classe, abans de les vacances.
La setmana del 14 al 19 de desembre era la primera setmana que començàvem amb el nou curs de IELTS. Això significa classes totalment enfocades a aquesta prova que volem passar el proper 28 de febrer. 
Com és natural, el darrer dia de classe a una escola (o dins la darrera setmana) es fa el festival de Nadal. Els alumnes, professors i tot el personal de l'escola forma part de diferents grups. Per exemple, na Maria és del grup Blau i jo som del grup Groc. Cada grup havía de preparar uns 11 minuts d'actuacions i els mestres demanaven col·laboració als alumnes. Sa veritat és que no tenen massa sort amb la participació dels alumnes en les diferents activitats que organitzen. Però na Maria i jo ens vam animar a particiapar-hi!

Es tractava de preparar balls i/o cançons. A jo me va tocar participar en un ball (sense ballar però) i cantar en una cançó col·lectiva "Imagine" de John Lennon. Sa veritat és que vaig passar vergonya, però vam xalar!

Esperant per cantar

Na Maria en ple ball


3 comentarios:

  1. De coses com aquestes val més que penjeu un video. Perquè es un record que tots es fans volen tenir, serien unes imatges que ningu es podria treure d'es cap jejejeje

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per descomptat hi ha videos de les actuacions. Però estan totalment censurats...!!! :p

      Eliminar
    2. Documents aixi s'han de compartir amb s'humanitat, censuradors ...

      Eliminar